Gegarandeerd 10 jaar onderhoudsvrij! 

Een traditioneel schildersbedrijf werkt met ambachtelijke producten en richt zich voornamelijk op de esthetische aspecten van het werk, de zogenaamde eindlaag. Dat is in zekere zin logisch, want dat is wat de klant ziet: een hoogglanzende spiegel van siliconen of polyurethanen. Fabrikanten van traditionele verfsoorten garanderen die voor 4 tot 5 jaar, daarna kunnen er symptomen optreden als windscheuren, openstaande verbindingen, verpoedering en ondeugdelijke verflagen. Hierdoor ontstaat een onderhoudscyclus van vier jaar. We kunnen stellen dat een traditioneel schildersbedrijf nooit meer dan 5 jaar garantie kan geven. 

 

Moderne verfleveranciers als Sigma ontwikkelen nieuwe, duurzame produkten die hoge eisen stellen aan de bekwaamheid van de schilder. Om de kwaliteit van hun product optimaal te benutten, is een hechte samenwerking met gekwalificeerde schildersbedrijven noodzakelijk. Met gedegen kennis van product en behandelmethoden plus het juiste vakmanschap trekt Sigma samen met Groen Schilders de garantietermijn op tot 10 jaar. En dat is spectaculair te noemen, want hiermee concurrereert hout qua duurzaamheid met vervangingsproducten als kunststof.  


Hoe gaan wij te werk? Verfleverancier Sigma bekijkt samen met ons het project en maakt een uitgebreide scan van de staat, ondergrond, ligging en mogelijkheden van uw pand. Daarmee krijgt u een heel nauwkeurig beeld van de staat van uw pand.

Vervolgens worden de uitvoerende schilders door applicatiespecialisten van Sigma specifiek voor uw project opgeleid. Voor grotere projecten komt er een proefwoning waarop de behandelmethode getest wordt. Standaard werken we alles af met topproduct Sigma S2U Allure Gloss onder intensieve begeleiding van Sigma zelf.


We merken dat met name VvE en woningbouwbedrijven dit interessant vinden, want de total cost of ownership wordt drastisch verlaagd met deze aanpak. 


Interessant? Neem contact met ons op!